Period cycle normal tapi +ve lambat

Hi mommies. Nak tanya ada tak yang period cycle regular every month tapi dapat +ve upt lambat? Macam tiga empat hari lepas lewat period baru dua line. Tanya sebab nak tau ada peluang tak nak pregnant cycle ni 🥺 thank youu

5 Các câu trả lời

mcm sy hri tu ank sulong 3 4 hri before period sy test sb xsedap bdn alhamdulillah +ve terang..ank kedua dh delay period smgu test +ve tp xterang mcm yg frst..awk jgn risau nt dh delay smgu blh test lg.smoga ada rzeki awk kli ni☺️

Saya tk prnah delay sblum ni. Selalu on time. Tpi hrini dh lewat 5 hari. Blum dua line

1y trước

lepas dah regular semula cycle period baru saya start ttc balik. masa yg betul2 lekat tu saya delay period 4 hari dah terang sgt upt.

Saya priod delay haritu 5 hari, lpastu saya cek upt, Alhamdulillah positif

hormon kot sis. tunggu lagi seminggu try buat pregnantcy test semula yee

Sy lewat 50hari baru kua double line sis

1y trước

Saya 2 minggu delay.