Any tips to ttc selain dari opk?

Cycle day saya 40-44 days .. ni kira regular ke irregular period ya? Sebab every month period je mcm biasa cuma cycle day lama

2 Các câu trả lời

sy try opk...dgn apps kalender berbeza hasil...skang da mlas nk buat..😥..cycle day sy 38..

4y trước

Haah saya tak pernah dapat pun buat opk.. tapi saya start amalkan minum rebusan buah zuriat Alhamdulillah positive tapi sangat baru.. doakan saya ye.... cuba lah.. kita usaha dengan izin Allah semuanya akan baik2 je

Hai awak. Cuba guna kaedah bbt plak 🤗

4y trước

Alhamdulillah. Tahniah. Jaga diri & kandungan baek baek. Saya pernah bleeding masa 1st pregnancy tapi 8w camtu keguguran. Kalau bleeding berterusan, terus pegi hospital yea. Banyakkan rehat. Jangan buat langsung keje berat walaupun menyapu sikit sikit. Normal kalau below 6w kandungan cuma nampak kantung aje, lagi 2 minggu boleh scan lagi sekali. Semoga baby awak membesar dalam rahim dengan baik 😊