delay period 2day

Period saya regular 30-35 skrg sy dah delay period 2day tpi upt tdi pgi negative, saya ad buat opk bulan lalu cd15 sy jmpa waktu subur dan eggwhite sekali kluar, esok paginya sya bd dn trus bd selang sehari dn selang 2-3 hari .. adakah potensi untuk saya pregnant?? ttc ank k3 . smga dpt bby girl. ank k1 dn k2 boy 😂 anak k2 dh 2 tahun ..

3 Các câu trả lời

Awak kena tahu sperma suami hanya bertahan 5 hari sahaja dlam rahim telur isteri menetas 1atau 2 hari bertahan. Dlam tempoh kesuburan tu awk mesti bersama suami. Contoh esok tarikh subur dtg malam tu awk dah bersama dgn suami. Esoknya dtg subur awk terus bersama dgn suami hari 3 awak rehat hari 4 awakbersama suami lepas tu awak terus rehat. Tkpe awak sperma suami boleh tahan smpai 5 hari. Bnyak lagi sperma di hasil dlm rahim kemungkinan besar awak boleh positif. Jga permakanan rehat, fikir yg positif dapat hasil kan telur lagi berkualiti.

Upt puan positif tak ya?

2y trước

tdi pagi upt belum positif 🥲 doakan saya yer smga ad rezeki

Hi upt dah positif ke

2y trước

tdi pgi upt belum positif , doakan sy yer moga ad rezeki