LEPAS PEAK AD KLUAR DARAH BROWN SDKIT

Assalamualaikum smue, sy nk tny spe2 yg ad experience psl ni. 6/7 sy test guna OPK dn hsilnya ialah PEAK tpi td mlm 6/7 mlm sya rasa crmp perut kiri ni mcm rasa nk period tpi tk skit betul2. Tk selesa, rasa cramp dtg dn hilang. Pas tu td pagi 7/7 sya test OPK dh negative, dn ad drah brown mcm ni tpi cramp dh tk d. Bulan2 sebelum ni masa OPK peak tk rasa ape2 dn tk d drah kluar masa DPO 1. Soalan sy ni drh ap ke? Drh sbb ovulation ke? 2 bln kmrin sya dh buat fertility check smue normal bgus tk d problm.

LEPAS PEAK AD KLUAR DARAH BROWN SDKIT
3 Các câu trả lời

sy pernah jgk masa subur tu keluar jernih dgn coklat mcmni..tp bulan sebelum tu sy pregnant dan gugur..jd bila next subur discaj mcmtu..samada bekas darah lama atau luka. atau kmgkinan spotting.sis cuba buat test upt..

Mungkin luka bd kot. 7/7 which is hari ni sis dah masuk DPO 1. Waktu dpo normal rasa tak selesa dkt bahagian perut . DPO 10 boleh buat UPT iaitu hari 16.7 guna urine waktu subuh

11mo trước

tq sis.. doakan ad rizky tuk sya pregnant bulan ni🤲😌

Saya pun macam tu jugak