period delay

Period delay dah 5 Hari... Tapi Tak rasa apa2 pun.. cramping ada on off... I belum check upt takut sakit hati tengok nanti ... Sbb sblm due date period chck upt negative... Lepas tu period delay Tak berani nak check... Pls advise ?

4 Các câu trả lời

sama macam saya. sya da berapa hati lewat. tapi tak berani nak cek upt. sya berjaga2 je n tak bersama degn suami dulu. oww ya cramping on off yg awak rasa tu macam mana? sakit mcam senggut tak?