period delay

Hi you all ! .. Saya sepatutnya period on 9/10... Tapi Tak period.. Hari ini pun Tak period... Tapi Ada perut cramping.. and Ada jugak kluar keputihan tapi jarang la.. kadang2 Ada kadang2 Tak da... Saya Ada check UPT sebelum due date period tunjuk result negative... Macam Mana ye ??? Confuse ?

3 Các câu trả lời

Hai saya pun sepatutnya period 9/10. Dah delay period 2hari. Try buat upt awal pagi tdi naik double line. Satu terang dan satu lagi line samar samar sgt. Tak tahu pregnant ke tak😅 saya decide nk buat test kali kedua seminggu lagi. Doakan saya hamil yea tuk bulan ni🤗🤗

5y trước

aminn amin..doakan saya juga ye sis..

Hai. Sy pun sepatutnya period semalam tapi belum period lagi. Kalau nak check pregnancy, awk kena check seminggu selepas period delay.

5y trước

Okay

moga ada rezeki tuk awk ..

5y trước

wc