2Month period Delay

Morning.. Sy dah delay period 2bulan. Simptom mengandung tu mmg ada.. Tp bila check upt negative.. What should i do?

4 Các câu trả lời

hi sis, mcm mna? sis pregnant x ? prgi clinic, doc kata apa? saya pun tgh alami situasi yg sama mcm sis skrng. almost 2 month delay period. cek upt-ve. 😔

2y trước

hai sis..MCM mana sekarang .Sya pun tngh alami benda yg sama

Ni citer dh lama sis.. Ari tu scan ada kantung tp xberkembang dgn baik. n finally turun dgn period lepas tu

Pergi klinik. Doktor akan scan. Dptkn consult dr doktor.

2y trước

mungkin hormon awak sis , keep makan buah bende sihat2

Go to clinic & scan. Hopefully have a good news

4y trước

Wc sis