Bila mommy dapat UPT positive?

Hai mummies. Jom share bila korang dapat positive UPT? Before due period atau lepas dah delay period? Ada tak yang dah delay seminggu pun masih negative, tapi pregnant 😍

32 Các câu trả lời

saya period xregular .. JD ny sblm nk test upt tu ,, 2minggu lebih breast sakit n perut cramp2 .. tekak rasa loya mkn ayam ... tp masa tu saya buat xtau ja .. Smpai LA satu dua kali saya mimpi pregnant n husband pun mimpi saya pregnant .. baru LA tergerak hati nk test upt .. alhamdulillah positif ..

8mo trước

sya dah beberapa kali mimpi pregnant dari bulan leps kram perut baru je semalm jadi pstu cirit-birit baru jak berhenti leps 5 hari cirit-birit hahah adakh sya patut chek?

sy check upt masa 2hari lewat period. dapat double line tapi line satu samar². terus check guna digital clearblue dapat pregnant 2-3weeks. Alhamdulillah sekarang dah 8w5d. doakan sy semoga dipermudahkan urusan ye ibu² dan bakal ibu² ☺️🥰

before due period.. tergerak hati nak check. sebab badan rasa lain. perangai pun lain. then check before 5 hari tarikh period. naik line 2 ,tapi samar2 .takpuas hati punya pasal, hari2 p check upt. alhamdulillah, 5 weeks 5 days already

guna app untuk detect period bila sbb period dh xtentu..tapi tiap bulan datang..ikutkan period 20/12 ..cek 17/12.. Alhamdulillah double line..doakan bby dlm perut dan ummi dia sihat sentiasa..aminnn.. for second baby

saya delay sehari period cek upt naik samar then beli digital punya tulis pregnant. sbb breast dh start sakit, rasa perut cramp je mcm nk period. ni kali kedua pregnant. yg 1st gugur taun lepas.

on the exact date sepatutnya period, tapi tak,malam tu buat UPT,sebab dah rasa macam lain sgt, sakit belakang yg amat lalu double line, terkejut sebab baru je kawen masa tu,

sebelum period dh lain je rasa mcm kram kat perut masa tu tktnya nk cek tkt negatif.. 1 bulan tak dpt period tekad nk cek, sekali keluar double line terang sngt😊

4 minggu..hari sepatutnye period tp tak dtg tanbah dgn demam selsema.. terus check upt naik double line..tapi bila msuk 6 minggu bleeding..dr sahkan gugur😔

Bila delay period sehari...buat UPT positive,tp masih samar2...rupanya bru 4w..awal sgt lg.. alhamdulillah skrg dh nk masuk 37w..tgu masa czer 17/5 ni😄

3y trước

Kenapa nk czer sis?

Seminggu sebelum period check,xnmpak sgt 2nd line tu.Tak penyabar punya pasal,2hari kemudian buat test lagi.Naik double line yg betul2 merah 😅