Panadol

pening sakit kepala yg melampau badan penat letih and sakit, cramp perot on off sakit breast mcm kene hiris pisau err. belum delay period tpi dah cek upt negative and ikotkan lagi 5 hari nk period tapi rasa sakit semua tu dah seminggu lebih rasa.... so i boleh jela kan makan panadol sbb ada org ckp risau simptom2 pregnant jgk. tak larat sgt hmm... cek upt pun negative so i rasa tkpelah kan mkn hm...

1 Trả lời

Panadol boleh je telan with the right dose. Jgn overdose ya mommy. Sblm qila tahu qila pregnant pun, qila ada sakit breast and all those symptom yg mommy hadapi. My advice to u, before increase ur panadol intake, ask the doc first sbb overdose panadol might harm ur baby if dia mmg dah ada dlm tu. 😉 if mommy rasa pening, get enough rest , if mommy rasa tired, tell ur husband and ask him to understand u. If mommy rse sakit breast. Yep. Qila pun rasa. Tp kite wanita. Kena kuat. Kena positif 😘 semoga baik2 aja smuanya