Bagaimana perasaan anda tentang proses bersalin?

Nêu ý kiến
Teruja
Sedikit gementar
Sedikit bimbang

704 nhiều câu trả lời

23 Các câu trả lời

tak sabar dengan risau jaa. tak sabar nak tunggu baby boy keluar and risau tak bole nak bersalin normal tapi dlm hati berdoa nak bersalin normal semoga Allah permudahkan urusan bersalin saya bulan 9 nnty aamiin

2mo trước

insyaAllah..semoga dprmdhkn urusan..pujuk bby bg dia tlg ibu nk bwk kluar dia norml..doa n slwat byk2 ya ibu2 smua..smoga dprmdhkn urusan kta smua utk bsalin ya..aamiin2..insyaAllah

x sbar sgt dh. rasa x tahan dh bawak perut besau2 ni. pengalaman pertama pulak. x suka dgn suasana hospital. tapi nak x nk kena telan jugak kan. due 2/8 ni. harap dipermudahkan. baby suka duduk lama2 dlm perut lagi la buat rasa berdebar.

2mo trước

semoga d permudahkan

anak sulung perempuan okay je relax tk sakit sangat. skrg 4 tahun. anak no 2 lelaki, baru je bersalin bulan 2 haritu. sakitnya hanya tuhan yg tahu. mami rasa macam tknak pregnant dah. sekali terlekat no 3. hahaha. kena hadap lagi sekali.

Haah. Tak sabar campur takut. Saya ni jenis penakut sakit. Pernah tangan luka kena pisau pon saya sanggup tak pergi hospital untuk jahit. Tapi saya sapu minyak gamat je dan balut. Harap-harap nanti saya mampu bertahan.

harini 39week 3hari.menunggu hari serah diri.moga dipermudahkan segala urusan bersalin .ank ke 5.jarak jauh 8thun ngan kakak no 4.rasa mcm bersalin sulong plk...

masih enjoy..sbb macam mimpi bah sudah mau beranak.due 9 august, sudah pujuk2 kelua 9 hb ya nak🤣.. tgu la kna admit baru dia taw takot ke ndak #1stmom already

takut, nervous, teruja n happy semua brcampur baur.. harap dimudahkan urusan bersalin 25/8 nnty .. semoga selamat mama dan baby .. amiin ya rabbal alamin

teruja x sabar tpi ada juga lah gementar🥰semoga d permudahkn d lancar kn persalinan sya dan para2 ibu yg bakal melahirkn.. aamiin🤲🤲

xsabar sbb selama 15 tahun menunggu zuriat..akhirnya allah kurniakan tahun ni..terima kasih allah

risau,takut,brdebar² menantikan hari bersalin 8/8 ni. semoga Allah prmudahkn smua urusan Dan d lancarkn bersalin nti Aamiin🤲