Bagaimana perasaan anda tentang proses bersalin?

Nêu ý kiến
Teruja
Sedikit gementar
Sedikit bimbang

710 nhiều câu trả lời

23 Các câu trả lời

Betul ke org kata bersalin czer tak rasa sakit mcm org yg bersalin normal? 😭 sy nervous sbb kepala baby tak pusing lagi,

36 week. minggu lepas scan kepala dah kebawah. nervous. semoga dipermudahkan urusan kelahiran baby kita smua ya mommy.

Gementar dan takut semoga di permudahkan bersalin nanti selamat ibu dan anak Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲

Memang tak sabar,campur dengan takut..moga dipermudahkan urusan ibu2 semua..Aamiin🤲🏻🤲🏻

Sedikit gementar & takut. Alihkan ketakutan tu dgn didik diri reda dan tenang.

Takut..tp x saba tgk baby.. insyaAllah smoga dipermudahkn sume yer ibu2 yg nk bsalin..aminnn

Gementar dn takut…smoga smuanya dipermudahkan urusan bersalin 🫶🤲🤲

mix feeling.. semoga dipermudahkan masa deliver nanti. Aamiin

x sabar utk melahirkan walaupun rasa gementar

jarak 6y lebih bru preg balik..