Mitos Atau Fakta?

Hi pengguna! Kembali kita dalam segmen Mitos atau Fakta! 😎 Minum air kelapa sewaktu hamil boleh mencerahkan kulit bayi. Apa pendapat anda? Mitos atau Fakta?🥥 Kongsikan pendapat anda dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen di bawah.

Mitos Atau Fakta?
114 Các câu trả lời

Bagaimana jika minum air kelapa di awal kandungan, selamat atau x..?

3mo trước

nurse dkt kk ckp xsesuai utk awal trimester sbb dia tajam boleh sebabkan miscarriage.tp sy pun xtau masa awal trimester tu so sy pun minum je..so depends pada badan masing2.Paling elok minum masa last trimester. semua anak sy lahir kulit bersih sbb last trimester cuma yg no 4 ni terminum Dari awal trimester.tp nurse bgtau pun masa sy dah masuk 2nd trimester.😂

Fakta. Wlau tak seputih kapas tapi syukur lahir bersih

Mitos kot.. Kalo kulit bersih tu insyallah fakta. Hehe

Mitos.. warna kulit bayi mengikut genetik mak ayah

Untuk tambahkan susu bila time dah beranak nanti

Siapa yang cakap fakta, jangan kawan dengan saya

Mitos...utk kulit baby bersih masa lahir ada la

Mitos je. Warna kulit ditentukan oleh genetik.

Mitos. Cuma bg sy kulit baby bersih la masa keluar

4y trước

yes...itu sya setuju...

Mitos selagi belum ada bukti saintifik.