Apa Boleh Dimasak Menggunakan Telur?

Hi kesayangan!✨ Harini Admin nak minta idea-idea bernas dari anda semua yang power memasak ni ?Haa, kalau diberi TELUR, apa lauk atau hidangan yang boleh dimasak??? Kongsikan resepi atau idea hidangan anda dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen tau!?

Apa Boleh Dimasak Menggunakan Telur?
23 Các câu trả lời

telur pecah kan 2biji, masuk hirisan kubis dan lobak merah, tepung gandum sedikit. masak dlm kuali leper. balik2 sampai masak. drizzle mayo, sos & optional cheese sauce. tadaaa, anak2 laju je mkn.

cucur cendawan crispy 🤤 tepung ,bawang ,cili ,lobak ,cendawan ,garam ,air ,telur makan dengan sos perghh kecur pulak air liur 😂

Bergedil Ayam/Daging Sayur Tumis Telur Kek Kuih Tart Nenas Telur Dadar Murtabak Sambal Telur Kari Telur Telur Bistik/Bungkus

Telur hancur paling best. Sedap dan dapat melindungi diri daripada malu tak pandai nak goreng telur kasi nampak elok. Haha.

Telur campur pelia Telur masak sos cili Telur campur sangkok manis Telur goreng mata kerbau Telur sup campur jagung

Telur rebus Telur dadar Telur mata Telur kukus Telur masak merah Telur masak kicap Telur goreng sambal Telur

Sambal Telur Telur + Sayur Goreng Sup Telur + Cendawan Tiram + Sayur Telur + Sardin Mee Goreng + Telur etc

Telur bistik Telur masak lemak cili api Telur sambal Telur masak kurma Telur masak kari Telur bungkus

Gulai kuning telur, sup telur, telur dadar, telur bungkus, telur grg cili padi

Telur dadar Telur mata Telur separuh masak Telur rebus 😂