Sepanjang kehamilan, adakah pengambilan air masak anda konsisten 2-3 liter sehari?

Nêu ý kiến
Ya, konsisten!
Hmm, tidak

808 nhiều câu trả lời

7 Các câu trả lời

Awal kehamilan alahan minum air masak. So, dapat minum 1 liter sehari, syukur. Lepas tu OK 2 ke 3 liter

7d trước

sy pun kurang minum air masak rasa payau je nk minum

Dri awal kehamilan dah minum air masak suam smpai lah sekarang dah 37week,memang tak minum sentuh air manis pun...

Tak dapat minum air masak hmm loya sampai dehydrated and got ketone 4+ dalam urine 😭

7d trước

sama 🥲🥲 smpai msuk hosp 6hr huhu tp skrg dh okay Alhamdulillah..

🤍

no

ya