Keputihan

Pendapat kalau alami bnda ni selepas hbgn seks .. normal atau ada apa2 masalah ?? keputihan wrna kuning mcm kahak... gatal melmpau sakit bila bersama ad effect pada bby x..

2 Các câu trả lời

Better sis..jumpa doc ..tu bg sya kurang normal..lepas bersma suami.kena terus cuci jgn biar..sebb miss v kita time mgandung ni agak sensitif sikit sis ku...so kalau berlarutan gatal tu jumpa doc..takut ada jakitan kuman..yes bole kesan kpada kandungan

Keputihan adalah normal bg ibu mngandung...tp jd xnormal bila dia 1.berbau 2.bewarna 3.kegatalan Eloknya dptkan pemeriksaan