Ingin tahu

Assalam momies..nk tya pendapat momies yg lbh brpengalaman la ..awal² pregnant dulu saya ada keputihan, pdhal sebelum ni x pernah ad keputihan sampai mcm tu..google punya google cara nk atasi..solusinya bersama dgn suami. so, tiap kli gatal kat vagina tu..sy bersama..keputihan kluar dgn cara tu..tp bila dh sarat ni..penat laa pulak nk kena selalu bersama ? bahaya sgt x keputihan yg banyak ni pd bby? risau plak takot kuman kena pd bby.

1 Trả lời

Sis bgtau dr x tntg kelutihn ni? Risau ade jangkitan atau worse, GBS. Kene amek sample dan biar dr cek