Mengidam nak naik lori mertua

Pelik lah , aku mengidam nak naik lori mertua aku ? memang ada yang mcam ne ka ?

7 Các câu trả lời

Biasa tu sis.. sy pn sma hehehe lory dkt tmpt kerja.. kalau driver nk loading brg, mmg sy naik lory skli.. bsr kecik sy naik gak .. heheh nasib driver fhm, kdg2 bawa pusing2 kwsn keja hehehe

Ibu saya cakap tu bukan ngidam. Tapi tu pembawakan budak.. Nasib baik lori mertua haha boleh lah naik kan..

Hahahahha ngidam yang aneh2 ni yang cute . Saya ngidam hari2 makan mcd

5y trước

tu elok lah makanan . saye ne pelik 😆

Saya mengidam nak naik kereta kancil, tapi nak jalan waktu malam 😜

5y trước

kita hmpir sma🤣

dh naik nti gtau ye rs cmana lps ngidam tu😅

Maaf sis sy tergelak🤣 rse cm comel je

😆