Ikut suami naik lori (suami driver lori)

Bila suami outstation, suami hantar saya balik kampung sebelum dia pergi kerja naik lori. Naik lori banyak goyangan disebabkan kesan jalan. Ada risiko pada kandungan tak? Ada yang kata ada risiko. Pregnant 7 bulan.

1 Trả lời

Sis, sy pernah ikot suami naik lori, kerap laaa cuti sekolah pnjang bru2 ninkn,direct sy ikot ..Kandungan bru 6bulan ke 7bulan cmtu.. Alhmdulillah okeyy je sy.. Skrg 34w,bru smlm sy ikot suami lg sbb anak sulung kafa dia cuti peluang laa ikot. ..Hehehe

5y trước

Yaaaa, the truckers ! haha.. Mmg kira nyaa xde mslh laa sy sis dgn naik lori, lori dh laa tinggi main kudrat nk naik ke dlm hehe.. sis xpernah cuba ke naik lori lg?