28w?

Pegi kk arini scan, cucuk kancing gg & belajar tande gerak baby?tapi mase nak scan doc kate scan tu rosak blur je nmpk.doc pon nak cpt je?bile print kosong itam je?tapi semua ok die kate.alhamdulillah.. psl cucuk kancing gg banyak bace sebelum ni kebas hampir seminggu la.. sakit.td mase cucuk mang sakit, tp ni ok lg.adekah kebas2 tu akan muncol mlm nt??

6 Các câu trả lời

Haha 2 3 hari hilang lah tu. Masa lepas cucuk tu je rasa kebas2 sikit. Lps dah kena cucuk, sakit kt tempat cucuk je. Tu pun kalau sentuh la. Time nak tidur mengiring tu la yg seksa sikit. Cucuk kedua terasa sakit jugak lah

5y trước

Hahah kalau jenis dah tido pastu tak sedar tu takpe lah 😂

Kalau rasa tangan tu lenguh @ sakit, rendam kain dalam air suam macam tu. tuam dekat kena cucuk tu. Cepat baik

5y trước

Sama sama 🤗

Malam2 nnt baru nak rasa... Tp xda lah smpai seminggu rasanyaa..2 hari ok lah 😀

5y trước

Hahaha... bile bace2 dgr pai seminggu la kebasnya..isau gak..hahahaha..

kna jgk td. .tak sakit cuma lenguh yg rsa mcm nk mrah ja org

5y trước

Ohh..cmtu ke.ni gase kebas x?pai skang xdr lagi ni😁hrp2 xde la kebas2 tu..hehehe

Yea sy lenguh dlm 2ari cam tue gk

5y trước

Dah 23w..🤗

Pglmn sy, sy xda pun sampai rsa kebas. Cuma sakit d tempat dia cucuk ja. Tp tu pn sakit bila kna sentuh sja. Mlm nyenyak tdur 😂

5y trước

Ohh..hrp2 cmtu la😂😂😂ini baru cucuk yg pertame 2minggu lg yg k2😅