Scan 7w belum nampak baby ye ?

Normal ke kalau scan 7w belum nampak apape lagi. Cuma kantung je. Haritu tengah scan kat Kk , boleh pulak letrik terputus . Dahh Dr tak sempat nak print scan. Dr cakap ok , tapi kita risau lah ..

2 Các câu trả lời

Saya punya masa 8w cmtu scan dh nmpk & dgr heart beat ikut scan umurnya 6w4d masa tu. Scan atas bwh sama nmpk dgn pakar O & G. Mungkin mesin klinik sis scan tu kurang canggih so x nmpk lagi.

3y trước

Tak pasti lah , mungkin la sbb sy pegi Kk masatu. Kalau swasta dia lebih clear mesin scan tu...

normal je sis..nnti scan lgi 2minggu...9week keatas bru boleh dgr heartbeat ..so jgn risau...

3y trước

Doakan kandungan sy sihat ye . Ahad ni Dr nak scan lagi nak tengok perkembangan bby. Sbb sy ada kes gugur before ni. Tu yg risau sangt.