13 week pedih ulu Hati..Dan sakit belakang..korang mcm ni juga ker..ada ker petuah.untuk mslh mcm ni

Pedih ulu hati

6 Các câu trả lời

minum susu sgt membantu.. saya kerap pedih ulu hati masa trim 1, rasa sakit tu fikir mati je.. huhuu.. Kalo start sakit saya minum susu segelas Alhamdulillah xlama sakit tu hilang.. 1 lagi elak makanan terlalu pedas dan berminyak..

Saya ambik yogurt untuk masalah pedih ulu hati tapi ambik yang jenis low-fat punya n untuk sakit belakang biasa bila duduk Saya sandang dengan bantal jadi taklaa terlampau menekan pinggang sangat bila kita duduk.Moga dipermudahkan

pedih hulu hati sy kurgkan mknn pedas².. kalo sakit blkg sy tau sy kurg minum susu..

Kurangkan makan makanan yg berminyak ,berlemak dan pedas.

cuba sis elakkan makan2an pedas

lepas mkan jngn baring..