Janin Kecik Tak Sama Dengan Week

Pda ari nie kdungan sy 12week..tp smlm scan doc ckp janin dlm tu x sma dgn week sy.doc suruh sy g hospital kecik air ketuban brbyr sndri sbyk rm6rat lbh katanya.. b4 week sy 20mgu... Ada x sapa2 mcm sy nie.. Sy pelik sy buat buku pink kna byr rm20.. Sy bkn wrga mlysia ke??. Sy tnya knapa 20 die ckp buat buku aik! Pelik?! Kk nilai

25 Các câu trả lời

Kk yg bru buat tu kah

saya buat xbayar pon

dye tgk ic dulu x ? 😅

5y trước

humm..pelik2.. xpe lah sis..nk buad mcm mne . utk anak kn.. redho jelh. 😅

Sy dlu buat x byr

Krjaan ka swsta?

5y trước

Krjaan klnik kk nilai..