cyst Dan fibroid..

Pd 14/1/20 Saya c/up Ada cyst..5cm..saya pregnant 19week.. Harini c/up 28/1/20 Doc beritahu Ada fibroid,dlm 3cm lebih.. Cyst saya dah kecut kpd 2.2cm.. Adakah bahaya utk kesihatan saya Dan baby?.. Makanan tambahkan apa yg perlu saya ambil utk kecutkan cyst Dan fibroid?,ketika pregnant?

1 Trả lời

Tak perlu makan ubat apa2, buat masa ni jaga makan je... Banyakkan makan ikan n make sure sentiasa follow up dengan pakar... Pengalaman saya mengandung bersama cyst dan alhamdulillah dah selamat bersalin 39weeks... Kurangkan makan ayam dan daging tu yang penting...

4y trước

Alhamdulillah lega dengar..tq ye😊