Fibroid / cyst

Siapa kt sini pregnant ada fibroid or cyst? Korg sakit tk?

1 Trả lời

saya pernah, masa tu sya tengah preggy anak kedua,mula² scan nmpak fibroid..kdg² klau nasib baik,dia akan mengecut sndiri,tapi mcm saya tak,dia membesar ikut janin,jdi lah cysts, smpai lah umur kandungan saya masa tu 6bulan,saya tak tahan lagi sebab sakit sangat,jdi saya kena operate untuk buang cysts tu wktu umur kandungan 6bulan,dh macam orang buat czer tau sis,bayangkan lepas operate tu tahan sakit bhgian luka operate tu sebab baby sangatlah aktif kicking kat luka tu,boleh tahan lah dgn tendangan bby masa tu😂..alhamdullilah semua bjalan lancar,cysts tu pun dapat dibuang,baby sya pun ktika tu ok dan selamat. sekarang umur anak saya yg kedua ni pun dh 7tahun. sekarang tengah preggy yg ketiga..😊😊

2y trước

Allahuuu Alhamdulillah.. Sy tgh risau.. Sy punya tahan sakit tk nk operate buang ketulan tu tkot effect pada anak dlm kandungan sampai sy dh tk boleh bjlan dh.. Skrg kandungan sy 20 weeks.. Tgh menahan sakit ni😭 so time tu bby lahir szer ke normal?