sedih

Pd 1 syawal sy rasa anak sy x bergerak...mungkin perut dah padat...pd 2 syawal sy jumpa doktor pakar...doktor sahkan anak sy dah meninggal....arini 3 syawal doktor akan masukkan ubat untuk proses bersalin...anak syurga saya dh 37 minggu 1 hari....hanya menunggu kelahiran...tapi Allah lebih sayangkannya....saya sedih sngt...sy x dpt bayangkan akan berpantang tanpa anak...doakan sy kuat

sedih
236 Các câu trả lời

Bersabar lh sis, sy dlu pn prnh m'lalui ny ank ke3 sy m'ninggal dlm perut pd usia 8bulan.. Hanya allah sja yg tahu bagaimana perasaan ny khlgn ank yg d kndg dn d nti kn ketika tu.. Bks suami sy dl x b'tgjwb, sdh sy khlgn ank yg d kndg, b'pantang sndri tnpa ahli klrga yg lain ms pantang pula suami main prmpn lain, hanya allah tmpt sy m'gadu dn berserah... Apa-apa pun sis kena kuat kn smngt, allah lbh sygkn ank sis.. Dn jaminan penunggu sis d syurga allah sdh menunggu...

Ya Allah, sedihnya drngar berita mcm nii.. tak dpat digambarkan bila saat2 yg ditunggu2 last tk menjadi kenyataan 😔. Saya yg dh 30wk nii pon ckup takut dan terbayang2 kalau benda mcm nii jadi dkt atas diri saya.. ajal dan maut tu ditangan Allah, kita hanya mampu merancang tpi tuhan yg menentukan ! Salam takziah dari sya buat sis dan keluarga sis.. apa yg jadi semua nii ada hikmahnya Allah lebih sayangkan dya ") . Bertabahlah wahai ibu !

Be strong ye mummy... Ini memang x mudah bg sorg ibu yg kehilangan ank, sy pun merasainya dlu... Tp kite kena redha dngn qadak dan qadar allah.... Allah maha mengetahui ye ibu, ank ade lah pinjaman dr allah pd kite, kite hanyalah org yg diamanahkan untuk memdidik dan membesarkan supaya menjadi seorg soleh dan solehah.... Percaya lah, anak ibu skrg bahagia di taman syurga dan menanti ibu disana... Amin

Kita sama sis..sy pn skrg brpntng tnpa anak dh 20ari..ank mninggl lam perut masa 37w..hrap sis kuat n tabah ye..smoga kt Sana kta dpt jmp anak kta..jgn sdih ye..sy masa dpt brita awl2 tu mmg sdih sgt2, nangis xyh ckp la, lps tu dh kring airmata sy..sy nangis blik bla part cium bby sblm jenazah d bawa ke kubur..nsb ada ank2 y len wt ubt rndu sy kt anak syurga sy

4y trước

InsyaAllah

Allahuakbar seram saya baca 😭😭 da pena rasa sekali. Semoga Allah kuatkan hati mu utk terus berjuang. Allah tak beri ujian jika kita tak mampu hadap,saya hanya mampu kata banyak2 isitifar . Suami isteri kena kuat,abaikn mulut2 yg xreti jaga perasaan org tu mereka bukan Allah nak tentukan apa yg perlu utk kita

Saya x dpt bayangkan perasaan awak. Saya cuma dapat doakan awak d beri kekuatan dan ketabahan. Saya sgt sedih. Saya harap awak redha dan selepas ini di berikan rezeki lagi oleh Tuhan. Semoga semuanya baik baik. Sentiasa kuat dan yakin anak awak sentiasa memdoakan awak selepas ini. Dia tahu awak sgt menyayangi nya.

takziah sis...semoga allah kuat kn sis,dan tmptkn ank sis dikalangan org2 beriman...jangan risau sis,insyaallah allah akan gantikan kedukaan sis ni dgn ganjaran berlipat kali ganda...tabah ye sis,,anak sis akan jd saham sis di sana tu, insyaallah...dia akan sntiasa doakan yg trbaik utk sis dan suami

Adoi...sedihla saya baca post sis. Saya doakan sis tabah menghadapi ujian ini. InsyaAllah mesti Allah akan gantikan dengan yang lebih Baik. Sis janganla bersedih. Saya xde perkataan nk cakap pada sis- berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikulnya. Cuma doa Saya, sis tabah. Pantang elok2

Salam takziah sis..sy jgk pernah melalui perkara yg sama.anak sy meninggal dunia diusia 38w2d dlm kandungan.semoga sis tabah melaluinya....ada hikmah disebalik apa yg berlaku...sedih? ya memang sedih...hanya waktu yg akan mengubati kesedihan tu...semoga sis tabah menghadapinya...

Allahuakbar... Innalil'lah.... Salam takziah... Semoga cekal dan tabah kerana kehilangan pada waktu @ minggu akhir kehamilan... 😢 apapun saya doakan awak cepat sembuh dan dikurniakan lagi rezeki yg lbih baik... Maaf.... Boleh share pengalaman @ simptom kalau tak keberatan....

4y trước

baby tk gerak langsung, gerak slow, gerak terlalu laju . tu je .