pendarahan

Patutlaaa..saya rasa cam nak pengsan ..rupanya tadi ada pendarahan..ada darah keluar..bila ada darah nak keluar saya rasa cam nak pengsan..saya tak tau punca dia apaa..penat tak jugak..nak kata saya banyak buat kerja tak jugakk..hb cantik..semua cantik..Apa masalah ni..,???Ada yg kata pendarahan ni biasa je..kandungan 2bln lebih..huhuhuhu

1 Trả lời

Jumpa doktor tak sis? Bahaya kalau ada darah keluar ni. Takut gugur