rasa nak pengsan, apa punca?

haii mmy² smua, ada tak pengalaman pengsan masa pregnant? smnjak nak masuk 15week ni asyik nak pengsan sja, tkut ada effect pda bby dlam kndungan, knpa boleh mcm tu? mngndung ank first x pon mcm ni, yg kdua alahaiii, bnyk sngat alahan dan mcam² rsaa 😭😭 #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

hb ok? tekanan darah ok? ibu penat sgt ke ?

2y trước

smlm check up 11.2 hb sy sis, teknan drh pun ok nurse kata, x tahu la sis, 2 kali dh rsa nak pengsan, bdebar rsa tu kerap sngat, bru nak memasak tdi, nsip smpat dduk, kalau tak mmng dh tbaring dh🥲