nak pengsan

Hi mommies, pernahkah korang rasa tiba2 nak pengsan semasa mengandung? #5mthpreggy

7 Các câu trả lời

Slalu lambat mkn jd mcm ni.. kwn sy pn pernah pitam smpai berdarah kepala dia kena bucu meja.. nasib baik baby ok2 saje..

5y trước

Bhya juga kalau sorg diri kat rmh kan..syukur xda apa2

Prnh... Rasa peningg sngt smpaii nak pengsan... Dkat 2minggu jugalaa .. baruu okk smulaa

5y trước

Lama juga tu sis. Saya ni kdg2 je rasa nak pengsan..smpai berpeluh satu bdn

Sebab kurang gula tu sis, kdng hb low..byk kn makan jambu..pil klinik jgn skip ye..

5y trước

Wc..semoga dipermudah semua..😉

Sama ada hypo, bp low atau hb low.. jg pemakanan sis .

5y trước

*bp

pernh tu yg kta pening kpala tdk than tu lh kta pngsan

5y trước

Ya..pagi saya kena mcmtu tp x selalu la..

Yeah sometimes when I stand up too quickly

5y trước

Same. Wake up quickly from bed and suddenly feeling dizziness 💆

Pernah jugak