mau tahu saja

hi para moms, klu kita bklinik di swasta, nak besalin hospital kerajaan mahal kah kena caj..#ingintahu

1 Trả lời

Caj hospital kerajaan lg murah drpd swasta. Apa yg saya tahu, kos dikenakan puluhan ke ratusan ringgit sahaja ikut berapa malam stay di sana dan rawatan yg dikenakan. Ada juga beberapa hospital kerajaan yg tawarkan pakej istimewa (saya tak ingat namanya) , tp kos masih rendah drpd swasta.

2y trước

maaf terlari tajuk, sy mau tanya kalau besalin hospital kerajaan tu bawa budak kita sekali boleh kah? sbb tiada yg jaga dirumah atau sana ada tempat boleh tolong jaga dlu?