Pampers newborn

Pampers brand apa yg okay dan berbaloi untuk newborn ye? Still confuse nak beli drypers ke huggies ke momypoko ke petpet. Any suggestion? #firstmom #bantusharing

35 Các câu trả lời

Hi, saya pakaikan baby Petpet dan Applecrumby.

Beli yg murah pun xpe sis sb bby nb kerap berak and jgn bli trlmpau byk tkut mmbazir je

2y trước

Yup, mmg plan nak beli yg murah je sbb 2 ke 3 jam dah kena tukar kan hehhe

mcm sy utk NB sy beli off spring atau applecrumby. beli dalam 1@2 pack je

dypers or petpet je utk rakyat marhaen. kalau mampu,blh je pkai yg mahal2

Huggies & mamypoko okay. Tak tahu kna drypers mcm bau agak kuat

Petpet. Murah pun murah. Baby tak sensitif okay alhamdulillah

anak saya pakai huggies.. Drypers macam xngam dengan dia

NB - Drypers Wee Dan Petpet. Jangan beli banyak NB ni.

drypers wee² dry ok.. lembut.. sesuai utk newborn

2y trước

ya tt pun tye utk newborn.. so mg sesuai sgt 😀

Anak sy pakai Huggies Cloudsoft