Result MGTT (minum air gula)

Pagi tadi checkup n dapat result minum air gula mggu lepas..alhamdulillah..lega..nurse kata xpayah repeat..

Result MGTT (minum air gula)
19 Các câu trả lời

Sy punye result dlu yg pg tu btul2 atas border..kene bsp tiap 2mgu skali..mula2 cucuk dkt klinik, tiap 2 mgu kne mc 2hari(shari cucuk, shari jmpe doc),tp las2 xsngup asek nk mc je, beli sdri & cucuk sdri je..skrg ni hadap la mc tiap 2mgu skali smpi la bersalin..awal tu je kantoi, bacaan lps2 tu semua cntik smpi kdg2 rndh sgt pon kne marah dgn doctor..skrg dh 27 week, bertabahlah skjp je lg😁