Result MGTT (minum air gula)

Pagi tadi checkup n dapat result minum air gula mggu lepas..alhamdulillah..lega..nurse kata xpayah repeat..

Result MGTT (minum air gula)
19 Các câu trả lời

Sy xde pngalaman mnum airgula,,sy risau sbb next month kne minum jgak,,huhu harap2 xrepeat lg

Sy first2 minum dah sangkut. Sampai skrg bt dua mgu skali.. Almost 30w da skrg 😅

Esk turn saya minum air gula 1st check up..Mudah2an ok la result..Risau juga..

Tahniah sis..sy pn minum last week minta2 nurse xcall..

Alhamdulillah..tkde sangkut gula sid..😊👍

Share tips sis..sy kna minum lg 2 mggu ni..

Share tips dear. Next 2 week my turn. 😄

Alhamdulillah selamat sudah😅

Result saya . Pening skejap lepas mnom . Anak ke 4 . 1st time mnom . 😑