SUSU IBU HAMIL

Pada minggu ke berapa ibu perlu minum susu khas untuk ibu mengandung? Sebab baru first time pregnant jadi tak tahu. Terima kasih ♥️🥰

2 Các câu trả lời

rasanya 2 bulan dah boleh kot. saya dulu lambat juga minum, sebab first baby so tak tahu pun😂. tapi kat tin tu takde tulis pape pon. khas for ibu menyusu dan ibu mengandung. lagi pun susu untuk lactating&preggers ni ada asid folik juga, boleh tengok kat belakang tin tu. so i rasa lagi awal lagi bagus. but if ragu2, call klinik ibu anak or consult dengan doc ok?

Minum sekarang pun boleh puan

3y trước

terima kasih 😊