Susu Khas Untuk Ibu-Ibu Mengandung

Anda geng yang mana, Mummy? Minum susu formula ibu hamil atau minum susu alternatif lain? Haa, tak semua ibu hamil sama, ada tekak yang boleh terima, ada yang tidak. Jom kongsi dengan kami!

Susu Khas Untuk Ibu-Ibu Mengandung
31 Các câu trả lời

Minum susu full cream n fresh milk shj. Tu pon seminggu 2 kotak hahaha sbb mmg no fav susu melainkn susu coklat n stoberi ke laju laa hehe alhamdulillah bby ok sihat aktif je.. 26w now

Susu kambing Cocoa Addin, lps tu Enfamama perisa coklat. Sangkut GDM pastu tukar Similac mom. Lps bersalin breastfeeding continue dgn Similac mom

Saya minum susu Wildan Mama Premium & fresh milk. Alhamdulillah, baby 1st x kuning, sihat. Nie repeat utk anak 2nd. Hopefully semua sihat.

susu HL perisa asli & coklat jer hihi.. susu anmum susah telan sbb bau... ada lah 5/6 Kali dh minum anmum then tak lalu dh

Frisomum Gold. Mula2 minum anmum tapi sbb manis & ada gdm, tukar g frisomum. Frisomum so far minum ok. Tak manis. 🥰

saya nak tanya saya mengandung 7 bulan tapi perut kecik mcm 3 bulan baby akan kecik jgk ke normal tak ?

6mo trước

depend sis. baik p scan klu ragu2. nt pn sono ukur bby awk. buat details scan drg akn cek fizikal smua

minum soya, susu fernleaf full cream, dan banyakkan makanan bersantan. mostly santan, sebab minum susu kadang mual.

xpandai nak minum susu tepung, jdnya buat horlicks ke nestum ke campur dgn protein shake + susu full cream je

tak minum, saya takleh go. saya boleh minum susu dutch lady atau susu almond ja. hahaha yang lain tkleh masuk

saya amal mamariam dan selang 2jam saya minum susu maeez ❤️.. Dari anak sulung lagi ❤️.

6mo trước

anak sulung saya minum strawberry dengan ori .. no2 nie saya minum yang ori je 😁.. kulit anak bersih saya amal kann 2 nie ..