bersama suami

Pada awal kandungan kita tak boleh bersama suami ke? Ada yg cakap tak bole bersama suami Sehingg kandungan 5 bulan keatas, ada yg tahu?

12 Các câu trả lời

Boleh sis kena sopan santun hehe.. Kalau sis nak capai klimaks dulu make sure suami oral sis dlu

Boleh je. Xde masalah pun. Kecuali kalau lepas bersama ada rasa sakit atau bleeding, kena kurangkan

5y trước

Yep agreed..slow2 je dulu

Bole je.. tp kena slow2 je lh.. tpi bagus jgk kalau xye dlu kan.. heheh

sy x berani😂😂takut amek risiko..

Boleh je... Tapi jgn ganas2...

Doc kata tkde larangan

bleh je tp slow2lah

boleh je pelan²

tq sis

Boleh jaa..