perut rasa mengeras

Org kata perut pandai mengeras tapi sya mcm tak dapat rasa lgi. . berapa bulan baru perut kita akan rasa mengeras . . Dan mcm mna rasa dea maklum lha baru pertama kali bakal bergelar ibu ?

2 Các câu trả lời

Sis dah berapa bulan ? 2 trimester selalu nye mengeras 😉 ape2 pon jaga diri sis .. semoga kandungan sis sihat ..

5y trước

3 bln abnormal sis tp keep on check discharge klu2 ada spot drh mcm tu... Kurang kn angkat brg brt or kerja brt... Awal2 ni fragile lg pregnancy

Perut mengeras rasa dia tak selesa 😂 ada rasa bende bulat keras timbul kat perut. Haha