Perut @ baby mengeras

Hai mommies.. nak tanya, sy 35weeks dah... macam mana nak tau perut or baby mengeras ek? Rasa dia mcm mna ya? Sy first time mom.. jdi xtau mcm mna nk bezakan perut mengeras @ baby mengeras tu..

1 Trả lời

perut mengeras tu awak rasa perut tegang. bila pegang rasa keras/tegang, macam tembikai. kita rasa senak sgt bila mengeras tu. selalunya kita panggil perut mengeras, bukan baby mengeras.

2h trước

oo.. klau mengeras lama tpi x rasa senak n baby bergerak ja normal x sis?