Perut mengeras 😳

Hi mommies, first mom here. Boleh tahu rasa perut mengeras tu mcm mana? Baca soalan orang tanya normal tak perut mengeras tu semua tapi tak tahu maksud perut mengeras tu rasa dia mcm mana. #21weeks #ingintahu

1 Trả lời

awak rasa perut tu menegang. bila pegang memang rasa keras macam tembikai.

1mo trước

Oh camtu ke. Dia mcm tegang tertarik gitu ek. Ooo tu ke org panggil mengeras. Faham2. Pernah juga rasa tapi gosok2 sikit dia ok la. Tq ye mommy.