huhuhu

Orang kata kalau makan vitamin yg doktor bagi tu akan membuatkan anak jadi kuat kuning.. Hmm. Betul keh??

7 Các câu trả lời

Org mana kata tu. Vitamin bgus utk imun badan dn ambil dose yg sebetolnya.. kuning tu ada normal bg bayi bru lahir.. bila sudah lahir , kerap bg bf 2-3jam skli..

Says dengar dari orang cik kak. 😀😀Sebab nie baby pertama saya 😀😀😀tak salah kalau says persoalkan..

Tak betul sis. Kena makan vitamin doktor bagi untuk perkembangan baby.

Takkan doc bagi ubat kalau effect kena pada baby 😅

X betul tu. Tiada kaitan vitamin yg doktor bg dgn kuning

Klu kuat kuning ...ramai la org x mkn🤣🤣

Ouhh.. Madam tu.. Tq sis