Vitamin Untuk Ibu Mengandung

Assalamualaikum nak share pendapat ibu2 yang brpengalaman... Org tua2 slalu larang utk makan vitamin yg dokter bagi sbb nnty ank jadi besar adakah betul??

2 Các câu trả lời

Mkn je yg doc bg... Tuu untuk baby dlm kndungn... Jgn jdi mcm saya.. Sbb kn dlu Org tua2 ckap cm tu saya xmkn... Last2 keguguran... Tpi skrg alhamdulillah.. Kndungn ke 2.. Dah.. Tggu hari nk bersalin... Tpi dekat2 nk brsalin.. Jdi mlas nk mkn ubt yg nurse bg😅😅

4y trước

Tu lh sy pon dh start mkn sjk puan2 bgtau sy mcm tu...alhamdulilah tahniah xpa jnju kndungan puan shat ye aminn

Waalaikumusalam.. tak betul tu. Mak saya pon ckp mcm tu tp saya makn je utk sihat n utk baby.. vitamin kk bagi tu kalau tk makan bole effect kita.. folic acid tu utk perkembangn baby. Kene mkn sis

4y trước

Tu lh mak sy ckp mcm tu jgk so jdy was2 plk nk mkn.. trima ksih ye share..