Vitamin B Complex

Boleh tak kalau tak makan vitamin kecik yg kuning dan bau tersangtlah kuat ni. Saya tak boleh langsung nak telan, sampai menangis tak nak makan vitamin ni. Bau dia dari jauh dh buat saya loya nak muntah, betul2 tak tahan. Saya 8w preggy. #bantusharing #pleasehelp #advicepls #ingintahu

1 Trả lời

Awak consult semula dengan doktor awak. Minta advice daripada doktor. Mungkin akan dapat multivitamin atau doktor akan prescribe untuk beli di luar.

9mo trước

Sama-sama. Saya faham perasaan awak tu. Be strong mommy 💪