Taik baby 8 bulan normal ke mcm ni mommy2 semua? (BF + FM) skrg ni pun kurang nk mkn banyak susu je.

Normal ke taik baby mcm ni sbb tengah cuba susu baru sbelum ni try Dutch baby cirit2(kehijauan) lps tu banyak kentut, skrg ni cuba dupro pulak taktau normal ke tak warna taik ni?? Patut terus kan atau ada suggestion lain tak mommy2😫#firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

Taik baby 8 bulan normal ke mcm ni mommy2 semua? (BF + FM) skrg ni pun kurang nk mkn banyak susu je.
3 Các câu trả lời

bby sy 8 buln pn mcm ni jgk..raseny normal j..tp klu risau sgt try jmpa doctr tnye ye

2y trước

ok je raseny awk.. 😊

Macam okay jee.

2y trước

Owh yeke..tq mommies 👍

normal