baby aktif goyang² di dalam!!

Normal ke sis, baby aktif goyang² ?,....5 bulan usia kandungan baby fisrt.... ?

11 Các câu trả lời

saya baru terasa anak aktif dalam perut. 22 week. itu pun terasa risau sbb aktif. bila baca komen ramai kata normal. alhamdulillah dah hilang rasa risau tu 🥰

Normal lah kak...sya usia 4bulan... Tu yg kita nk sebagai ibu,klau baby x gerak tu sepatutnya yg kita takutkan....

Normal yg dlm kandungan saya n pun dah berdangdut dah.. tx Kira Masa.. dah 33 wk n Lagi dia ligat

Mcm best je dengar bila baby aktif, rasa rk sabar nak tunggu perut membuyut 😍

Saya pun 😄sampaikan scan pun ssh nk tgk jntina sbb terlalu aktif 😆😆

normal.best kan dpt rasa gerak2 😊

5y trước

Aah kak memang best...hehehe Perasaan yg paling bhgia tgok baby aktif goyang²dlam perut...😊

Normal tue sis....

Normal..

Normal