35 weeks baby aktif dimalam hari

Ada tak mommy dalam ni ada pengalaman sama macam saya? Baby tak aktif waktu siang, sampai kena paksa gosok perut baru bangun .. kalau malam naik ke tengah pagi dia punya aktif tu sampai goyang lah perut dibuatnya .. adakah ia normal?

2 Các câu trả lời

sama sis smpai sy xleh tidur malam aktifnya tu .. siang start 9 - 12 tu kurng sbb mgkin sy buat keje kdng tu sy makan manis sejuk² baru dia berjoget

1y trước

Ahha iyea betul.. sama la kitaa, dlm perut pun dia dah nakai tauu 😂

normal tp make sure siang tu cukup 10x gerakan.

1y trước

Haa ah, tulah kena kejutkan sampai ada gerak baru tick sampai 10 kali tu