anak berusia 2 bulan

normal ke selepas menyusu kerap muntah yang banyak, walaupun dah sedawa.. susu badan, susu lactogen, susu dupro semua jeluak.. boleh suggest susu yg sesuai ?

5 Các câu trả lời

anak saya pun mcm tu sebelum ni. mungkin overfeeding. kadang lepas sendawa pun dia akan muntah. jadi lepas minum susu, sendawakan then letak bantal yg tinggi sekejap

awak feed susu fm tu selepas baby minum susu badan ke? takut overfeeding

Rasa mcm overfeeding ni kalau kerap sangat jeluak even dah sedawakan

susu ibu paling elok

Overfeeding kot