Kerap jeluak

Hi mommies. Anak sy dah 4 bulan lebih. Minum susu morinaga bf-1. Anak sy selalu sangat jeluak (muntah susu). Buang air besar takde masalah. Najis pun cantik cuma kerap jeluak. Dah 4 bulan pun masih jeluak. Perlu ke sy tukar susu? Boleh suggest susu apa yg sesuai?

1 Trả lời

Overdose kot. Xyah tukar. Nnt ok la tu, cuma saluran tak matang lg. Sy pernah bawa anak pergi jumpa paed sbb ni tp doc tak buat apa pn. Nnt dia ok sendiri. Asalkan baby aktif ok je

12mo trước

Baiklah terima kasih 😊