Baru 12 minggu

Normal ke rasa mencucuk je dekat pinggang. nak ke kiri sakit ke kanan sakit. selesa terlentang je lah. tapi x elok kan kalau terlentang 🥴

2 Các câu trả lời

samala rasa camtu jugak . terlentang la paling selesa nak boleh ke tidur 😩

2y trước

Jangan tidur terlentang. Tak elok. Macam mana sekalipun, perlu biasakan diri tidur mengiring ke kiri atau ke kanan. Tidur terlentang, menyebabkan nafas ibu jadi pendek akan rasa seperti sesak nafas. Tidur terlentang juga bahaya boleh sekat oksigen ke baby. Dan boleh menyebabkan meninggal dalam kandungan. Istilah perbutannya ( Still baby) jadi boleh praktis dengan menggunakan pregnant pillow.