Sakit Pinggang

Sejak week 12 smpai week 17 rasa skit pinggang. Kalau baring terlentang dlm 5 - 10 min. Rasa terseksa nak alih badan mengiring kiri / kanan. Ada mommy alami masalah mcm ni jgk ke?

9 Các câu trả lời

Hai sis semua..sya xde sgt sakit pinggang..tp sya slalu lenguh kat pinggul ngan kat lutut..sblm ni sblh kanan je..ni dah start serang belah kiri lak..tiap kali nak rehat tido je akan jadi..mlm kena kejut suami utk urut2..mcm mna nak buat yea..ada x yg sama mcm sya..

saya pun baru start sakit bahagian pinggang ni, kalau dduk kjap bila nk bangun tu rasa sakit betul bahagian tulang blkang ni

Sama macam saya. Better baring mengiring je, baring terlentang nanti sakit belakang badan. Now dah 29w3d

Sis minum susu tak? Make sure kalau baring terlentang tu, letak bantal bawah badan. So takde terlentang sangat

5y trước

Takpe, susu apa2 pun tak kisah. Janji ada kalsium setiap hari. Bantal tu letak kiri kanan badan.

Sama dgn sy...nak masuk 11w tp masya Allah sakit pinggang sgt sampai lenguh kt pangkal peha...

Mmg x boleh baring terlentang. Segala beban tekan tulang blkg . Sebab tu sakit. ...

Sakit pinggang...sakit celah kankang...normal tu sis

Baring mengiring

Mengiring sis