Apa perlu saya buat g klinik?

Normal ke perut memulas dan mengeras setiap setengah jam, rasanya sama mcm sakit contraction. Nak kata nak bersalin tapi masih 30 minggu. Masa pregnancy anak 1st & 2nd xde pulak cmni. Sakit sngt x boleh tido lena smlm

1 Trả lời

sma sis sya pun anak no1 dn no2 tidak prnah Mcm ni anak no3 ni selalu sakit2 JK 😊😊normal sis sya pun sakit contractions stiap mlm rasa nya sdah 5 Hari juga hnya tunggu tndah JK Blum ada sya skrng 38week 4day