Contraction

Hi mommies, nak tanya, kalau belum turun tanda tapi perut mengeras selang setengah jam tu tanda nak bersalin ke? saya 37w2d. saya 1st time mom. tapi dia sakit tu sampai rasa kebas2 kat pinggang. saya takut kalau pegi hospital nanti false contraction je nurse marah 😭

2 Các câu trả lời

saya mcm tu la 38w++ ..perut asyik mengeras .. pi PAC subuh 430am nk cek ja .. sklinya bukaan dh 4cm ,sakit tkda .. 5am msuk LB ..9am beranak ..

Abaikan part marah tu. No harm pun pergi PAC untuk check.